fredag 3 augusti 2018

Hopphästar

Det har varit alldeles för varmt nästan hela tiden och aktiviteterna med hästarna har varit begränsade. Det har blivit några ridturer, och Villimey har gått som handhäst eller så har kompisen ridit henne. De är så fina tillsammans, hon får Villimey att gå förbi alla faror med ett skratt, och de töltar för glatta livet! Härligt att se!

Det har också blivit en del löshoppning, för då måste vi människor inte sätta på oss långbyxor. Och hästarna är väl glada att slippa sadeln, deras ekvivalent till långbyxor. Och dessutom är ju löshoppning bra träning. Flugs och Villimey får hoppa en del tillsammans, de taggar igång varandra och har rätt kul. Annie har ingenting emot att hoppa men det här med att springa runt är under hennes värdighet, tycker hon.

Flugs och Villimey

Hopphäst. Vi får höja ännu mer snart.

Och Annie vill ha mer vattenmelon....

3 kommentarer:

  1. Ha, ha! Vattenmelon! Jag vill se en äta-vattenmelon-video! Juppe är ju så grymt misstänksam mot allt nytt, nya smaker alltså. Han skulle möjligtvis ta en bit i munnen och sedan spotta ut.
    Vilka duktiga hopphästar, jösses vilken höjd. Här knatas det över lite kryss då och då.

    SvaraRadera
  2. Ska försöka filma hur hon glatt smaskar på vattenmelon. Villimey, islandshästen, hon är mer som Juppe, hon tog en bit och spottade ut :)
    Ja, hindret har blivit högre och högre med tiden, tyckte också att det var läskigt i början, men vi såg ju vilken marginal de hade när de hoppade ett lägre hinder. Men ibland kan jag nästan inte titta, när de drar iväg i full fart mot hindret.

    SvaraRadera
  3. Och när man står där redo att filma, då vill hästen inte ha vattenmelon. Förstås.

    SvaraRadera